Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Диляна Попова отказа брак на Асен Блатечки

Диляна Попова отказа брак на Асен Блатечки

Диляна Попова и Асен Блатечки няма да се женят, въпреки че моделката чака дете от него и вече е в шестия месец от бременността си. Актьорът още преди Великден е предложил брак на новата си жена, след като получил развод от предишната – Катерина Горанова, която пък е майка на щерка му Катерина. Синеоката красавица от Гулянци обаче отклонила предложението и заявила, че не е готова да му стане съпруга, а и надали някога ще бъде.

„Асен постъпи като истински мъж и искаше да поеме пълна отговорност за бебето и Диляна, но тя още му няма доверие.

Истината е, че искаше дете, защото се притесняваше, че годинките напредват и няма да има време да стане майка, но никога не е мечтала за бяла рокля”, обясняват приятелки на моделката. По думите им основна причина за отказа на Диляна е недоверие в Блатечки. Попова съвсем не била сигурна, че тя ще си остане единствената му жена и се страхувала, че след като й се насити, бързо ще хукне по чужди жени и ще й кръшка, както го правеше с нея докато бе женен за Катерина.

 

Източник: Pik

От категорията