Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Кучкова се продава за баловете !

Кучкова се продава за баловете !

„Мис Плеймейт” Елена Кучкова възнамерява да ощастливи един абитуриент на бала му. Танцьорката обяви импровизиран конкурс, на който се самопредложи да придружи един завършващ младеж в най-важната вечер от живота му. „Всеки, който ме харесва и би искал да ме направи негова Дама на бала си, може да ми пише писмо”, изтъква се Елена.

Единственото изискване, което блондинката поставя, е абитуриентът да е от пазарджишка област, откъдето е родом Кучкова.

Моделката обаче обещава догодина да увеличи обсега и да включи и други области в страната. Другото условие, което Елена премълчава, е гимназистът да изглежда добре. Плеймейтката си е направила специален имейл, на който кандидатите да изпращат снимки, чрез които ще избере най-подходящия. Под предлог, че това е благотворителна инициатива, Кучкова, изглежда, си търси младо гадже, коментират нейни колежки от клубовете, в които е танцувала.

Плеймейтката не уточнява какво се включва в „услугата”, но според нейни запознати няма да е само вечер в ресторанта, а ще има и допълнителни екстри. „Дама на бала? Глупости! Да си го беше казала направо, че си търси някой младок”, коментират из социалните мрежи. „Какво пък ще й пиша на тая, по-лесно ми е да си наема компаньонка”, злослови млад гимназист. Други пък много се зарадваха на офертата и заявиха, че ако предложението включва да ги придружи не само на купона, но и в хотелската стая, на всяка цена ще се опитат да я спечелят. „Мис Плеймейт на бала ми! Супер!!! Не мога и да си мечтая за по-подходяща дама”, надява се ентусиазиран дванайсетокласник.

От категорията