Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Вижте двама невероятни, български художници !

Вижте двама невероятни, български художници !

Изключителни творби изпълнени с живот и мистицизъм ще бъдат представени на територията на София, от невероятното художествено дуо – SuperGteam.

Двамата артисти се занимават от години с проектиране и изпълнение на художествени проекти в екстериорни и интериорни пространства. Екипът им има реализирани проекти, както в страната, така и извън нея. Нашите момчета представят България по един наистина невероятен начин по целия свят, като демонстрират световна класа в изключителните си творби. “SuperGteam” имат реализирани проекти в Италия, Германия, Португалия и в много други европейски страни.

За тях се казва, че са едни от най-младите и бързо развиващи се артисти, които прославят България.На 23 май, в 20:00 ч., “SuperGteam” ще представят някои от страхотните си творби в галерия “1908” на улица “Ангел Кънчев 1″. За тях и техните творби можете да научите на фейсбук страницата www.facebook.com/supergteam

 

От категорията