Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Нина Добрев подлуди Париж със сексапилна визия

Нина Добрев подлуди Париж със сексапилна визия

Нина Добрев превзе и Града на любовта. Цял Париж е в краката на нашумялата актриса с български корен. Нина Добрев се появи в столицата на Франция по повод седмицата на световната мода. Актрисата Нина Добрев обра лаврите и хвалебствията на всички френски списания и парижка преса.

Двете поредни вечери нашумялата звезда се появи с различни рокли на уникалните дизайнери.

1

Първата беше в бляскава рокля на Версаче. Дрехата беше съчетание на неумиращите цветове – червено и черно. Героинята от „Дневниците на вампира” обра точките и втората вечер. Тогава звездната актриса бе облечена в супер къса рокля на Коко Шанел.

Отгоре Нина Добрев си беше сложила дълго сако, което закриваше късата рокля, в тъмносин цвят. Дори и най-прецизните модни корифеи останаха захласнати и очаровани от стила на обличане на младата чаровница. Модните списания буквално изригнаха от хвалебствия за стила на обличане на Нина Добрев.

4

Модните търсачи на сензация обявиха, че все едно Нина Добрев е родена в Париж и тя задължително още сега трябва да се качи на модния подиум и да дефилира тържествено и победоносно. Те боготворяха стила и елегантността на младото дарование .

25-годишната красавица е известна със своя стил и елегантност. Прелестната и талантлива актриса доказа обаче, че не само умее да се облича стилно, но и че има прекрасно сърце.

3

Нина Добрев бе една от първите, които подкрепиха благотворителна акция за подкрепа на пострадалите от разрушителните наводнения във Варна и Добрич.

 

От категорията