Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Няколко горещи съвета как да взривим чаршафите

Няколко горещи съвета как да взривим чаршафите

Ето и няколко общоприети съвета за това, как да бъдеш един по-добър любовник. Никой не обича скучните хора в леглото и ако не си готов/а да експериментираш то твоят сексуален живот е обречен на гибел.

Идеята не е да се придържате към написаните съвети, идеята по скоро е да отвориш съзнанието си за нови, и нови неща с цел усъвършенстване на личността в тази посока.

1 Страстна целувка: Просто редувайте въртеливите движения на езика с леко докосване и засмукване.

Ефектът от тази целувка ще засили чувствителността на партньорката ви значително.

2. Еротично захапване: Към написаното по-горе може да добавите и малко палаво захапване по устните за по-голяма възбуда.

3. Целувка „Палаво куче: Тази целувка е идеална да стимулирате сетивата й, като се насочвате към различни части на тялото й. Това, което трябва да направите е да действате нежно с езика.

4.Римска баня: Предложете й да си вземе душ заедно с вас. Предварително сложете някакви аромати за баня. След това я накарайте да седне в скута ви с гръб към вас и започнете нежно да я гъделичкате с водната струя на душа по цялото тяло и да я целувате от врата надолу, като отделите специално внимание на гърдите.

5.От засада:
Някоя сутрин, докато тя още спи, започнете нежно да я галите първо по устните, после по върховете на гърдите и после по слабините. Когато леко се разбуди, проникнете в нея откъм гърба й.

6. Експериментирайте с ъглите

Според много специалисти, декоративните възглавнички, поставени правилно под нея, помагат за максималното съприкосновение на пениса и най-чувствителните части на вагината й. Опитайте се да я накарате да легне по корем и да постави малка възглавница под ханша си. След това легнете върху нея и влезте плавно.

7.Не отивайте твърде дълбоко

Може и да си мислите, че всичко опира до дълбочината, но изявените секс-гурута са единодушни, че най-външната една трета от вагината е най-чувствителна.

Когато сте в нея, опитайте се да движите пениса си навън и навътре около входа на вагината й. Това е страхотен начин за забавяне на еякулацията, а играта около входа със сигурност ще накара мацката са се върне за още.

8.Правете балончета

Отпийте голяма глътка шампанско, преди да отидете долу, стиснете устни, а след това изсипете пенливата течност по клитора й на малки части с помощта на езика. След това може да се размените и тя да го направи с вас. Никой не може да устои на гъделичкащото усещане от газираните балончета.

9. Покажете издръжливостта си между чаршафите

Ако искате да пробвате всички номера, описани в тази статия, както и някои нови пози, опитайте валсалва маноеувре. Тази древна индийска техника за задържане изисква да дишате с долната част на корема, така сякаш се опитвате да си раздвижите чревния тракт.

“Увеличаването на коремното напрежение, успокоява мускулите, които котрактират при еякулация.”, обясняват специалистите. И все пак не се престаравайте, ако не искате да свършите с нещо повече от забавяне.

10. За по-дълготраен ефект, изпробвайте стоп-старт метода

Всеки път, когато мастурбирате, спрете точно преди еякулацията. Изчакайте, докато чувството не отмине и повторете процеса няколко пъти. Това ще ви помогне да се научите да се контролирате и ще ви превърне в истински маратонец.

Бонус съвет:

Не се стеснявайте да експериментирате различни пози, да го правите на различни места и по различно време (визираме клишето за вечерният секс). Дори е хубаво от време на време да го правите в малко по напечена обстановка, просто заради тръпката. Например, можете да го правите в асансьора, да не е уютно, но е екстремно и “опасно”. По този начин ще се покажете като човек, който обича да експериментира и не се страхува да изследва и усъвършенства сексуалният си живот.

От категорията