Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Фамозна диета с ананас!

Фамозна диета с ананас!

Ананасът е плод, богат на витамин С, калий и манган. Но най- забележителното му свойство е, че са нужни повече калории за храносмилането му, отколкото доставя в тялото. Затова се среща толкова често в диетите за отслабване. Нека ви представим 3- дневна диета с ананас:

Характеристики на диетата с ананас

3- дневната диета с ананас е най- популярната сред диетите с този плод.

Не се базира само на приема на ананас, но и на риба тон – основен източник на протеини.

Първият ден ядете само ананас и пиете много вода. Вторият ден, освен ананас и вода, ядете две консерви риба тон, за да получите достатъчно протеини. Третият ден е същият като вторият.

Ползи от диетата с ананас

Диетата няма строг план и е лесна за следване. Манганът в плода е важен за ензимните реакции и за работата на щитовидната жлеза и бъбреците. Калият регулира сърдечния ритъм , мускулните контракции и нервите.

Предупреждения за диетата с ананас

Има вероятност свалените по време на диетата килограми да се върнат след това. Затова трябва да се захранвате внимателно след нея. Важно е да сте в добро здраве, за да приложите толкова строга диета.

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1r4hG9G” standard=”http://www.youtube.com/v/JaHfhOmfEgU?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=JaHfhOmfEgU&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9581″ /]

 

От категорията