Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Скандални подробности за боя между Бийбър и Орландо Блум

Скандални подробности за боя между Бийбър и Орландо Блум

Анастасия Сколкова, манекенка, присъствала на схватката между Орландо Блум и Джъстин Бийбър, разкри сензационни подробности пред “Дейли мейл”. Не само, че Бийбър провокирал скандала, но и всички в заведението започнали да ръкопляскат, когато Орландо Блум решил да цапардоса самозабравилия се младок.

Линдзи Лоън и Пъф Деди също били свидетели на сцената, а Анастасия Сколкова забелязала, че Линдзи бурно се разсмяла от гледката.

Всичко започнало, когато Джъстин Бийбър се приближил до масата, на която вечеряли Орландо Блум и Леонардо ди Каприо.

Лео директно отмахнал с ръка – жест, с който искал да разкара Бийбър. Актьорът показал, че не се вълнува от присъствието на младия изпълнител. Това ядосало Бийбър, който започнал го засипва с ругатни. Тогава Орландо Блум не издържал и му отвърнал. Бийбс замаханал да го удари, но не успял и се отправил към изхода. Блум го настигнал и му нанесъл кроше.

“Всички в заведението започнаха да пляскат”, разказва Анастасия, която успяла да заснеме част от скандала с мобилен телефон.

Охраната се намесила и спорът продължил за кратко извън заведението, но така и не се стигнало до по-сериозен сблъсък.

Поведението на Бийбър е доста коментирано в САЩ, където дори имаше подписка за депортирането на канадския тийн. Той често се намесва в скандали и пътнотранспортни произшествия. Говори се, че момчето прекалява с напитките и стимулантите.

С Орландо Блум отдавна си имат зъб, след като слухове свързаха Бийбс с бившата половинка на актьора от “Карибски пирати”. За да подразни още повече Блум, Джъстин пусна първо снимка на Миранда в профила си във Facebook, а после и кадър на самия Орландо в поза, в която изглежда, че плаче.

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1u72mLp” standard=”http://www.youtube.com/v/FW-IqbVmcV4?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=FW-IqbVmcV4&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7784″ /]

 

Източник: news7

От категорията