Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Нежен сблъсък: Андреа срещу Хейдън Панетиер

Нежен сблъсък: Андреа срещу Хейдън Панетиер

Редно е Андреа да се изправи срещу Хейдън Панетиер, така както Кубрат Пулев-Кобрата срещу Владимир Кличко. Мачът между двамата боксьори е фиксиран за 6 септември в германския град Хамбург. Битката за световната титла в тежката категория ще бъде безмилостна. Кръвта и тежките крошета са повече от гарантирани – пише „България днес”.

Гледката не е за дами с нежни сърца, но край ринга ще бъдат половинките на боксьорите.
Андреа ще подкрепи любимия си във важния мач, макар че не понася кръв и агресия. Същото важи и за бременната Хейдън Панетиер. Американската актриса не пропуска мач на любимия си Владимир Кличко и редовно гледа зрелищните битки с негово участие.

Какво ще донесе нежния сблъсък между Андреа и Хейдън?
В лице Хейдън има детско излъчване, но това не е най-силната страна и на Андреа. Характерно е, че и двете са изкуствени блондинки. А що се отнася до гърдите, американката доскоро се славеше с плоския си бюст, но миналата година мина през пластичния хирург и уголеми гърдите си. Андреа от години не се свени да показва „дините” си по време на концерти за радост на своите фенове – отбелязва изданието.
Тялото на Хейдън не е от силните й черти и тук Андреа безспорно я превъзхожда. В класирането по различни точки изданието отбелязва, че избраницата на Кубрат Пулев води съперницата си с 84:83.

 

Източник: razkritia

От категорията