Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Петя Буюклиева на нож с Орлин Горанов

Петя Буюклиева на нож с Орлин Горанов

Петя Буюклиева скочи много остро на колегата си Орлин Горанов, наричайки го в прав текст лъжец. Певицата изказа негативното си мнение по адрес на бившата си дуетна половинка след края на популярния песенен конкурс „Бургас и морето“, където Горанов спечели наградата на журито с песента си „Импресия“.

Според думите на Петя Буюклиева обаче това се е случило с измама, тъй като баладата никога не е била сред избраните 12 песни, преминали първото отсяване. Орлин Горанов твърди, че парчето му е било дисквалифицирано само първия път заради регламента, според който никой изпълнител или автор не бива да участват с повече от една творба.

Колежката му окачестви тези му твърдения като абсолютна лъжа и да не подвежда медиите с грешна информация.

Нещо повече, Петя Буюклиева е категорична, че Горанов трябва да върне както статуетката за победата си, така и петте хиляди лева награда, тъй като те не му се полагали, научиха от БЛИЦ. Изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“ заяви още, че конкурсът тази година е бил пълна пародия и съжалява, че изобщо се е включила с участие в него.

 

Източник: razkritia

От категорията