Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Стивън Сегал купонясва с Петър Стоянов на ВИП-парти с братя Диневи (снимки)

Стивън Сегал купонясва с Петър Стоянов на ВИП-парти с братя Диневи (снимки)

Холивудската легенда Стивън Сегал се появи на ВИП парти в курорта Свети Влас, организирано от бизнесмените братя Диневи. Повод за пищния купон на яхтеното пристанище бе 25-ят рожден ден на компанията на строителните предприемачи.

Известният актьор пристигна специално за партито миналата нощ и планира да остане за традиционните ММА боеве, които се провеждат всяка година в Амфитеатъра в Свети Влас.

Стивън Сегал прекара голяма част от времето в компанията на Динко и Йордан Диневи и президента Петър Стоянов (1997-2002)

Домакините посрещнаха лично гостите, сред които известни политици, кметове и интелектуалци.

На партито присъстваха още бизнесмени, сред които шефът на Булбанк Левон Харпацумян, шефката на “Феста холдинг” Петя Славова, Весела и Димитър Барбукови, собственикът на „Интерсервиз Узунови” Красимир Узунов, шефът на „Победа” Сава Чаролеев.

Йордан Динев с приятелката си Аня

На тържеството бяха забелязани Гергана и Соломон Паси, Румен Петков и бившият шеф на “Гранична полиция” Красимир Петров, съобщава “Стандарт”.

Гостите бяха забавлявани от попзвездите Васил Найденов и Йорданка Христова в програма, продуцирана от Богдан Томов.

От категорията