Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Алекс Раева разкри къде Слави й е предложил брак, както и още пикантни подробности от връзката им

Алекс Раева разкри къде Слави й е предложил брак, както и още пикантни подробности от връзката им

Певицата Алекс Раева, която преди години бе гадже на Слави Трифонов, разкрива, че двамата са били сгодени, но в крайна сметка не се е стигнало до нищо по-сериозно в отношенията им.

“Още на втората година от интимните ни отношения прозрях, че няма да ни бъде. Разбрах, че ме баламосва и никога няма да направи сериозна крачка с мен. Все пак си личеше, че държи на мен и се старае, докато аз започнах да вземам от него каквото можех.

Усещаше, че му се изплъзвам и в последен опит да ме задържи ми предложи годеж в една църква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано до последната подробност, но за мен беше празен ритуал и зад него не се криеше нищо. Реших да си тръгна не само от него, но и от шоуто, за да затворя всички пътища към този човек”, обяснява Раева.

С днешна дата певицата има връзка с DJ Дончо. Двамата упорито работят за бебе, а самата Алекс казва, че не държи на подписа, но ако Дончо пожелае, ще се омъжи за него, пише “Уикенд”.

 

Източник: pik

От категорията