Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Вижте най-големите излагации на родните политици (ВИДЕО)

Вижте най-големите излагации на родните политици (ВИДЕО)

Родните политици правят гаф след гаф при това не само в Народното събрание. Народните ни представители се излагат яко и в ежедневието. Показателен пример за това е снимката, на която вече бившият председател на Парламента Михаил Миков се забавлява на кючекиня, възкачена върху масата му. Кадърът предизвика сериозен скандал и полемики в онлайн пространството дали е редно един политик да се забавлява по този начин.

Лидерът на Атака Волен Сидеров не остава по-назад от него в „престижната“ класация на топ излагациите на родните народни представители. При това националистът прави гаф след гаф „подкрепен“ от половинката си Деница Гаджева. Пословични са снимките от различните им екскурзии в чужбина, за които упорито се шушука, че са финансирани с народни пари, тъй като са били отбелязани като служебни командировки.

Няма как да не отбележим и Николай Бареков, който стана за смях с видеото, на което свири на дудук. Кадрите са отпреди бившият шеф на ТВ7 да влезе в политиката, но пък са напълно достатъчни за онлайн потребителите да му лепнат прякора „Дудука“.

[embedplusvideo height=”360″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1qWeiNL” standard=”http://www.youtube.com/v/T5K7H-w9Hi4?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=T5K7H-w9Hi4&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8798″ /]

 

Източник: razkritia

От категорията