Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Любовната драма на един нещастен съпруг

Любовната драма на един нещастен съпруг

Любовни драми има всеки ден и всеки един от нас е преживявал своята лична. За повечето хора това е самотно занимание, в което предпочитат да си го преживеят сами. Но в онези редки случаи, когато мъже решат, че пиенето на уиски в някой бар не е достатъчно, се появяват ето такива писма. Писма написани до някой женски сайт, в който гъмжи от тинейджърки с неясна представа за любовта.

И тези същите, най-вероятно ще засипят писмото на нещастния човечец с безумни съвети и упреци.

Хората масово търсят отговорите не там, където би трябвало да го правят. Женските сайтове едва ли биха били добър съветник по мъжките любовни драми. Най-малкото, че са жени, които едва ли биха заели позицията на ищеца. За това, онова което биха казали от някоя асоциация на истинските мъже (не съм сигурен, че има такава асоциация) е: Бъди мъж, бъди твърд и решителен, не търси някой, който да отговори вместо теб. Никой не може да направи правилния избор, който само сърцето ти може да направи.

Здравейте. Може би за повечето от вас моята история ще изглежда банална, но мен тя ме потресе до дъното на сърцето ми. Разстроен съм и раздвоен, ето защо искам вашето мнение.

От 15 години съм женен за симпатична и интелигентна жена. Имаме две дечица. Винаги съм смятал, че имам щастлив брак. Не сме имали големи противоречия.

Напоследък бях забелязал, че жена ми обръща голямо внимание на външния си вид. Отдадох го на женската суета и на това, че децата поотраснаха и тя имаше повече време за себе си.

Приятели ми казаха, че я засичали на кафе с един и същи мъж. Реших, че е колега от службата. Тя имаше пълна свобода от моя страна. И никога не сме имали проблеми.

Докато един ден приятел ми каза, че жена ми има среща с въпросния мъж.

Реших да проверя, по – скоро воден от любопитство. Не бях склонен да вярвам на клюки. Отидох на мястото на срещата. Тя наистина беше там. Изчаках.

В един момент тръгнаха с колата на господина. Последвах ги. Отидоха в едно близко село и влязоха в една къща.
Изчаках половин час и позвъних.

Мъжът излезе на вратата. Възползвах се от това и влезнах вътре. Какво да видя ? Жена ми полугола в леглото. Бях потресен. Обърнах се и излезнах навън.

Когато се прибра нито тя, нито аз казахме дума за случилото се. Сега се чудя дали да не подам молба за развод и да се разделя с нея.

Щом ме лъже не мога да продължа съжителството. Мисля и за децата, какво ще им обясня. Разкъсвам се от противоречие и болка.

 

 

От категорията