Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Полската Бриджит Бардо дарила Стефан Данилов със син !?!

Полската Бриджит Бардо дарила Стефан Данилов със син !?!

В интернет пространството нашумя материал, който гласи, че Стефан Данаилов има втори извън брачен син. Момчето на красивата полска актриса Барбара Брилска поразително прилича на Ламбо, така че това хвърля сериозни съмнения.

Нямаше начин да не се влюбя до полуда във Стефан, признава и сега актрисата, тогава женена за лекар и има дъщеря. Влюбили се покрай снимките на филма „Умирай само в краен случай” по романа на Богомил Райнов в далечната 1978 г.

Тогава съпругът й Лудвиг научил за романа с наш Ламбо, вдигал й пиянски скандали с ругатни. Барбара разказала на Стефан и той й обещал да се разведе най-скоро. Станал дори естрадно конферансие във Варшава заради нея, двамата били неразделни и вероятно щели дори да се оженят, ако дългата ръка на БКП не прекъснала любовната идилия.

Компартията командировала нарочен пратеник да прибере нашето момче обратно в лоното на своето семейство, за да не го резили с развод поради изневяра, и Стефан дисциплинирано се подчинил с мъка на сърце. Барбара пък се връща при мъжа си. След броени месеци ражда сина на Ламбо и когато бебето става на 6 месеца, се разделя със съпруга си.

По-късно обаче Барбара изживява страхотна драма – дъщеря й, обещаваща актриса и модел, загива в адска автомобилна катастрофа. Днес синът и внукът са единствена утеха за Барбара, която живее със спомени от пламенната им любов със Стефан Данаилов.

От категорията