Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » 90 дни и влизаме в топ форма

90 дни и влизаме в топ форма

90 дни са напълно достатъчни, за да влезем във форма. Моделът и фитнес инструктор Биляна Йотовска обяснява, че с постоянство в залата и подходяща диета, крайният резултат е напълно постижим в рамките на точно три месеца.

Най-важните условия за успех са трениращият да има правилна мотивация, хранителна и тренировъчна програма, и много воля. Ефектът все пак е много индивидуален при всички, предупреждава Биляна.

Фитнес инструкторът е на мнение, че в никакъв случай не трябва да се гладува, особено да се залита към модерните за лятото плодови диети.

В залата пък трябва да се тренира с максимални тежести, защото мускулът получава стрес, който му е необходим, за да има ефект.

Минимумът за тренировки е 3-4 пъти седмично, най-подходящото време също е индивидуално, но Биляна препоръчва това да е сутрин. Тогава се изгарят най-много мазнини, защото тренировката е на гладно.

Трябва да се тренира целогодишно и не става въпрос за суета, а най-вече за здраве. За да постигнете желания резултат, забравете за пакетираните храни, т. нар. джънк фуд, храните с дълъг срок на годност, които съдържат консерванти, съветва Биляна Йотовска.

От категорията