Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Риалити формати разделят Десислава и Зарко

Риалити формати разделят Десислава и Зарко

Певицата Десислава и ММА боецът Светлозар Савов ще бъдат разделени в името на шоуто. По едно и също време двамата ще са в различни риалити програми по двете конкуриращи се частни телевизии, пише “Телеграф”.Десислава ще бъде наставник и жури в “Гласът на България” по bTV. Зарко пък е спазарен да се изявява във “ВИП брадър”” по Нова тв.

Участието на ММА боеца обаче ще не е потвърдено официално, докато Деси вече се вихри като рекламно лице на риалити шоуто за певци. Тя успя да направи още първия ден страхотен фурор.

Изненадващо, според някои наблюдатели, към нея има най-голям интерес в първите дни от страна на състезателите – повечето от тях искали да бъдат в нейния отбор. С Деси ментори в “Гласът на България” са утвърдени имена като естрадната легенда и оперна знаменитост Орлин Горанов, Наско Пенев – вокалът на Б.Т.Р., там е и певецът Миро, известен още и като Каризмата.

 

Източник: blitz

От категорията