Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Малката Крисия показа неподозирани възможности!

Малката Крисия показа неподозирани възможности!

160 000 фенове в социалната мрежа само за четири години музикална кариера за едно 10-годишно момиче. Купища награди от международни и национални конкурси. Такава е в краткост биографията на уникалната Крисия Тодорова, която стана всеобща любимка на публиката.

Крисия изпълни националния хим пред 42 000 зрители на стадиона в родния си Разград при срещата на местния футболен тим „Лудогорец” и този на „Валенсия” за купата на „Лига Европа”.

Малкото чудо от няколко месеца присъства в „Шоуто на Слави” по един от проектите на Дългия „Запознай се с малките”, заедно с г-н Андреев. На всеки две седмици уникалната певица подготвя една песен и я пее в шоуто на Слави Трифонов.

На 15-ти ноември Крисия ще представи България на детското издание на „Евровизия” в Малта. Там ще бъдат и близнаците Ибрахим и Хасан Игнатови, които ще й акомпанират на пиано. Крисия ще бъде в стилна черно-бяла рокля, а двамата братя в смокинги. Концертът, който ще се гледа от цяла Европа ще се излъчва по БНТ1. Малката Крисия ще изпълнява песента „Планетата на децата”, с която ще се бори за призовото място в конкурса.

Крисия непрекъснато е спирана от хората, които в повечето случаи й се радват, хвалят я и й искат автограф. Малкото чудо винаги намира сили да се усмихва и да отговаря на хората с позитивизъм, разказва майка й Ангелина. Крисия всеки ден пее и се упражнява за новата си песен в Центъра за работа с деца с педагог Свилена Дечева. Тя отделя и по два часа, за да подготви уроците си по пет предмета. Крисия е ученичка в четвърти клас. Ходи и на модерен балет. В рода й има много музиканти. Едната й баба е била балерина в Варненската опера, другата пее народни песни. Вуйчо й свири и пее в чужбина.

В свободното си време Крисия кара колело, зимата се упражнява на ски и ролери. Дори ходи с баща си Марин на язовир над Разград, където вече е уловила сом и шаран по 5 кг.

Мечтата на Крисия е да стане певица и актриса. Певиците, които обожава са Уитни Хюстън, Селин Дион, Кристина Агилера, Бионсе. От българските нейни фаворитки са Мария Илиева и Мариана Попова. След участието си в Евровизия Крисия Тодорова ще покори сърцата не само на българските си фенове, но ще има почитатели и в цяла Европа.

[embedplusvideo height=“360″ width=“640″ editlink=“http://bit.ly/1srrZYK“ standard=“http://www.youtube.com/v/axpRWY6e7Uo?fs=1&vq=hd720″ vars=“ytid=axpRWY6e7Uo&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=“ id=“ep9939″ /]

От категорията