Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕХНОЛОГИИ » Новият iPhone 7! Чудо на технологията, което ще промени света!

Новият iPhone 7! Чудо на технологията, което ще промени света!

Дългото чакане за данните относно възможните характеристики на следващия модел смартфон на Apple свърши. Според чуждестранни източници, iPhone 7 ще бъде малко по-голям от iPhone 6 Plus и този път вместо закалено стъкло, ще се използва надеждно сапфирено покритие. Корпусът на джаджата е направен чрез специална технология от течен метал, който ще осигури солидна конструкция, устойчива на огъвания и деформации.
2
В iPhone 7, Apple ще премахне сензора за пръстовите отпечатъци Touch ID от сензорния бутон под дисплея.

Къде ще бъде преместен той и дали изобщо ще има изобщо такъв елемент върху предната повърхност – все още е неизвестно. Също така ще бъдат разширени и възможностите на устройството чрез вграден проектор, подобен на този, използван в смартфона Samsung Galaxy Beam. Съмнителното в случая е, че Apple може и да не успее да подобри неговото качество (иначе няма много смисъл от него), а и едва ли ще може значително да намали размерите му.
3
iPhone 7 ще бъде оборудван с батерия, разработена по напълно нова технология, която на теория ще осигури повече от впечатляваща автономия. Управлението на този „оркестър“ трябва да се извършва от четириядрената версия на чипа A8. Вградената памет в топ-версията на устройството няма да е 128 GB, а може би 256! Камерата е оборудвана с висококачествена 14-мегапикселова матрица.
4
Представянето на iPhone 7 традиционно би трябвало да се проведе есента следващата година. Всички по-горе данни обаче не са съвсем ясни и те повече наподобяват на желанията на потребителите. Иновативната батерия, високо-качествения миниатюрен проектор, сапфиреното стъкло, ултра-тънкия и здрав корпус – за едно устройство са твърде утопични …

От категорията