Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Професиите, които поддържат тялото на жените

Професиите, които поддържат тялото на жените

Изобщо не е тайна, че съществуват професии, които оформят перфектно тялото ти, но не визираме тези, които са свързани със спорт, а просто изискват някакво ежедневно движение като това на градинаря, пощальона и т.н. От cnbc.com подреждат няколко длъжности, които освен, че поддържат фигурата ти, са и доста приятни:
1. Стюардеса
Каролин Падок, стюардеса с голям опит, казва: „Била съм над 20 000 часа във въздуха и съм пропътувала 10 милиона мили, обикаляйки целия свят през изминалите 22 години, като съм стояла на крак през 95 % от времето. При това не само докато трае полетът.

Веднага след кацането, започвах да разглеждам интересните забележителности“. Стюардесата Аманда Плева пък добавя: „Чудесно е да ходиш на фитнес в хотела. Когато си далеч от вкъщи, оправданието „твърде съм заета за тренировка“ не важи“.
2. Сватбен фотограф
Фотографите Боб и Присила Ратбоун казват, че работата им е свързана с доста физическо натоварване. Присила обяснява: „Цялото това тичане, клякане и мъкнене на тежките фотоапарати и стативи е един добър фитнес. По време на сватбения сезон свалям килограми и се чувствам перфектно“.
3. Екскурзовод
Гидът Роузи Енос споделя: „Никога не ми се е налагало да правя упражнения, защото тренирам, докато работя. На ден изгарям между 4 и 8 хил. калории, освен това хапвам основно зеленчуци. Позволявам си един Snickers, ако прегладнея.
4. Детски учител
Лен Сандърс е учител по физкултура повече от 30 години и казва: „Непрекъснато съм в движение, играя с децата, тичам, показвам, докато не остана без капчица енергия. Въпреки че вече навърших 50, все още се чувствам млада и бодра, именно защото работя с малчугани“.

МОЖЕ БИ ЩЕ ХАРЕСАШ И ТОВА:

Професиите, в които жените са по-добри от мъжете

Най-добре платените професии за жени

От категорията